Talijani: Lazio je doveo Tudora s jednim zadatkom. Nije ga ispunio

Foto: EPA

IGOR TUDOR u utorak je održao sastanak s igračima Lazija nakon što je prošlog vikenda remijem kod Monze 2:2 prekinut niz od tri uzastopne pobjede. Corriere dello Sport piše da je Tudor poručio svim igračima da očekuje više od njih. Uz izgubljena dva boda, ni atmosfera u momčadi nije bila dobra.

Mattia Zaccagni poludio je kada ga je Tudor izveo u prvom poluvremenu, a nakon izmjene protestirao je i Luis Alberto, zvijezda koja je objavila da na kraju sezone napušta Lazio nedugo nakon što je Tudor došao. Nervozni igrači Lazija uz sve to su dobili čak sedam žutih kartona.

Lazio je doveo Tudora da uvede red u svlačionicu. Nije uspio

Corriere dello Sport isto tako piše da su predsjednik Lazija Claudio Lotito i sportski direktor Angelo Fabiani u ožujku odlučili dovesti Tudora kako bi uveo red u svlačionicu u kojoj je vladala vrlo negativna atmosfera u posljednjim tjednima pod Maurizijom Sarrijem.

Tudoru je to uspjelo samo nakratko, a zapravo se više radilo o zadovoljstvu igrača što je Sarri bivši. "Buntovno ponašanje svlačionice se očuvalo", dodaje spomenuti rimski medij.

Čelnici kluba su zabrinuti

Čelnike kluba brine i činjenica da kod Tudora malu minutažu imaju igrači od kojih se očekuje puno u budućnosti. Radi se o Gustavu Isaksenu, 23-godišnjem Dancu koji je prošlog ljeta stigao iz Midtyjllanda za 12 milijuna eura, i Nicolu Ravelli, koji je na dvogodišnjoj posudbi iz Juventusa, no moguće je da će po njenom isteku Lazio imati obvezu otkupa.

"Lotito neće bespomoćno stajati dok njegovoj momčadi pada vrijednost", stoji u tekstu CdS-a, čime se nagovješćuje da u Laziju tek moraju odlučiti hoće li Tudor ostati trener i iduće sezone.

Pročitajte više