TRANSFERI

Talijani: Perišićeva sudbina u Interu ovisi o Conteu

Foto: EPA

IVAN Perišić jedan je od onih nogometaša koje se već nekoliko prijelaznih rokova seli iz kluba u kojem igraju, ali do transfera još nije došlo. Ponuda je bilo, ali ne onih koje bi zadovoljile čelnike Intera. 

Najnovije informacije iz Italije, koje je potvrdio FcInterNews.it, ističu jednu važnu promjenu koja će sigurno utjecati na njegov potencijalni odlazak iz Milana. Naime, Perišić je promijenio agenta. Fali Ramadani, jedan od najpoznatijih agenata u ovom dijelu Europe, više nije njegov zastupnik. Započeo je suradnju s Neliom Lucasom, bivšim direktorom Doyen Sportsa. 

Isti medij navodi da je na posljednjem velikom sastanku predstavnika igrača i uprave kluba istaknuto da Perišić više nije jedan od nogometaša koji nisu na prodaju, već ga se smatra igračem koji bi mogao otići za pravu cijenu. 

Ipak, s dolaskom Antonia Contea, situacija bi se mogla promijeniti u korist Perišićeva ostanka u klubu. Poznato je da Talijan preferira 3-5-2 formaciju, a Perišić se u taj sustav idealno uklapa pa nije nemoguće da Suning odluči žrtvovati 30 ili 35 milijuna eura, koliko bi eventualno mogao dobiti za Hrvata, i udovolji Conteu. 

Lucas bi u sljedećih nekoliko tjedana trebao pokušati prodati Perišića na engleskom tržištu, gdje odavno postoji interes gotovo svih klubova iz velike šestorke, ali transfer će uvelike ovisiti o Conteovim potrebama. 

Pročitajte više