RASKOL U MILANU

Talijani su se raspisali da je Boban dobio otkaz. Čeka se službena potvrda

Grafika: Index

U POSLJEDNJIH nekoliko dana situacija u Milanu izmakla je kontroli. Zvonimir Boban otvoreno je kritizirao svog nadređenog Ivana Gazidisa i zatražio od uprave da definira njegov status i status nogometaša kojima treba produljiti ugovore. 

Danas je održan sastanak uprave kluba na kojem je neslužbeno odlučeno da Zvonimir Boban odlazi iz kluba, a pozicija Paola Maldinija još uvijek se razmatra. Ako su napisi točni, Bobanu je presudilo što je u intervjuu za Gazzettu prozvao Gazidisa. 

Ovako je izgledao razvoj događaja koji ste na Indexu mogli pratiti iz minute u minutu. 

20:00 - Stanje je nepromijenjeno te se i dalje čeka službena objava otkaza, a talijanski mediji raspisali su se kako je Ralf Rangnick siguran nasljednik Zvonimira Bobana, a posljedično i Stefana Piolija kao trenera. 

19:40 - Uvijek pouzdani Fabrizio Romano sa Sky Sportsa javlja kako će Boban otići iz Milana u sljedećih nekoliko dana, ali i da ni pozicija Paola Maldinija nije sigurna.

19:30 - Nicolo Schira, dopisnik i novinar Gazzette dello Sport koja je prva i pisala o ovoj situaciji, sada također piše kako je Boban dobio otkaz te da se samo čeka službena objava vrha kluba. 


19:15 - Antonio Vittielo, pouzdani novinar koji se bavi gotovo isključivo Milanom, piše kako je Boban dobio otkaz u Milanu. 

 

Pročitajte više