Talijanska senzacija odbacila oca: Traktori? Nemam pojma o čemu govori

Foto: EPA-EFE

TALIJANSKE naslovnice ovih dana puni Juventusov 19-godišnjak Moise Kean koji je protiv Finske i Lihtenštajna zabio po gol na startu kvalifikacija za Euro 2020.

Pritom mladi napadač igra dobro i u svom klubu pa je tako preko noći postao zvijezda na Apeninima te o njegovu životu sada izlaze brojni detalji.

"Moiseova majka htjela ga je kao dječaka odvesti u Englesku. Obećao sam Juventusu da ću ga zadržati u Italiji, a zauzvrat sam tražio dva traktora. Rekli su da to neće biti problem, ali ih još nisam dobio", kazao je razočarani otac Biorou Jean Kean za Rai Radio 1.

Brzo se javio i Moise.

"Traktori? Nemam pojma o čemu govori. Ja sam čovjek zahvaljujući svojoj majci. Time sam rekao sve. Nikad ne zaboravi osobu koja te podigla i odgojila", napisao je Moise na Instagram storyju.

Keanovi roditelji razveli su se početkom tisućljeća nakon rođenja Moisea, a kako se mladić uspio probiti u svijetu nogometa, tako se počeo javljati i njegov otac.

Međutim, majka Isabelle ističe da otac Biorou Jean nema nikakve zasluge u Moiseovim uspjesima jer je ona neprestano bila uz sina.

"Juventus ga je odgojio kao nogometaša i kao čovjeka. Sve što je naučio duguje njima. Juventus je njegov otac."

Moise je ove sezone za Juventus postigao tri gola u sedam nastupa i za tek 182 odigrane minute.

Sva je prilika da će do kraja sezone značajno povećati minutažu s obzirom na to da je Stara dama nadomak osvajanja Serie A pa će biti prostora za igrače iz drugog plana jer talijanski prvak svoju pažnju potpuno usmjerava na Ligu prvaka.

Pročitajte više