transferi

Talijanski mediji: Bivšeg igrača Dinama za 30 milijuna eura žele United i Chelsea

Foto: EPA-EFE

MANCHESTER UNITED, Chelsea i Borussia Dortmund jako su zagrizli za Amira Rrahmanija, pišu talijanski mediji. Pozivajući se na izvore s Kosova, Talijani tvrde da će Napoli teško zadržati bivšeg igrača Dinama, za kojeg će tražiti najmanje 30 milijuna eura.

"Najozbiljnije je zainteresiran Manchester United koji reprezentativca Kosova vidi kao idealnog igrača za svoju obranu koja kreće u rekonstrukciju. Na Old Traffordu su navodno oduševljeni Rrahmanijevim liderskim crtama, a privukao ih je i zbog odlične tehnike", piše Calcio News.

Nakon što je prve tri utakmice ove sezone odsjedio na klupi, 28-godišnji Rrahmani je postao standardni član Napolijeve postave u prvenstvu, a odigrao je i gotovo sve utakmice u skupini Europa lige. U 35 utakmica upisao je i tri gola te bi na ljeto vrlo lako mogao promijeniti klub.

Dinamo ga prodao za 2.1 milijun eura

Rrahmani je u HNL stigao s Kosova 2015. godine kad ga je kao slobodnog igrača doveo tadašnji prvoligaš RNK Split. Godinu dana kasnije Dinamo ga je kupio za 1.6 milijuna eura, a za Dinamo je odigrao 57 utakmica, najčešće kao bočni igrač.

S vremenom je postao prekobrojan pa ga je Dinamo posudio Lokomotivi, a u ljeto 2019. godine prodao ga je Veroni za 2.1 milijun eura. To se tad u Maksimiru činilo kao odličan posao, ali je Kosovar u međuvremenu proigrao pa je u ljeto 2020. otišao u Napoli za 14 milijuna eura. Prema Transfermarktu vrijedi 25 milijuna eura, ali bi mogao biti prodan za više.

Pročitajte više