Talijanski policajci uhitili lopova, a on ih uvjeravao da je slavni napadač

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEVJEROJATNA priča dolazi iz Italije. Malo mjesto od 27 tisuća stanovnika, Boscoreale pokraj Napulja, podignulo se na noge zbog nepoznatog lopova koji je danima krao solarne panele s kuća. Policija je intenzivno tragala za njim, a onda ga je konačno uspjela uhititi kada ga je pronašla pijanog u jednoj od kuća koju je planirao opljačkati.

U pitanju je poljski državljanin, koji je već neko vrijeme harao i pljačkao po talijanskom jugu, a tijekom uhićenja nije se opirao, ali se pokušao izvući na urnebesan način.

"Ja sam Andrej Ševčenko, zar me ne prepoznajete?" upitao je 40-godišnji Poljak talijanske policajce, predstavivši se kao legendarni napadač Milana i sadašnji izbornik Ukrajine.

No na Apeninima itekako dobro znaju tko je i kako izgleda nezaboravni Ševa pa su policajci odveli lopova u stanicu, gdje su otkrili identitet Poljaka i pokrenuli postupak protiv njega.

A kad smo kod Ševčenka, osvajača Zlatne lopte 2004. godine, njegova Ukrajina priprema se za početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine, a u skupini će igrati protiv Portugala, Srbije, Litve i Luksemburga. 

Pročitajte više