Tast i zastupnik jasan: "Ibanez neće igrati za Hrvatsku"

Foto: Getty Images / Getty Image

LUIS IBANEZ neće igrati za reprezentaciju Hrvatske, potvrdio je njegov zastupnik i tast Darko Alegić. On je prekinuo sva nagađanja, unatoč tome što je Argentinac nedavno rekao kako bi za njega poziv izbornika Ante Čačića bio veliko priznanje i čast.

Alegić: Niti će dobiti poziv, niti će ići na Euro

Alegić se zahvalio svim sportskim novinarima koji prate Luchovu karijeru.

"Što se tiče teme igranja za reprezentaciju Hrvatske, želio bih ovom prilikom prekinuti to medijsko nagađanje. Bit ću kratak i jasan. Niti će Ibanez dobiti poziv, niti će ići na Europsko prvenstvo u Francusku. Sadašnji izbornik Čačić trenirao je Luisa u Dinamu pa uopće nije realno da ga sad zove u reprezentaciju kada ga ni u Dinamu nije vidio na poziciji lijevog beka. Toliko o sportskom aspektu na tu temu", rekao je Alegić za Mozzart Sport.

"Zvezda je važnija od Hrvatske"

Bivši nogometaš zagrebačkog kluba razgovarao je sa svojim tastom o spomenutoj situaciji.

"Pričali smo o tome i mislim da će poslušati moj savjet i da će se fokusirati isključivo na igre u Zvezdi. U ovome trenutku je to važnije od toga hoće li dobiti ili ne poziv za reprezentaciju Hrvatske", kazao je Alegić.

"Srpska liga slabija od hrvatske? Smiješno

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske Joško Jeličić smatra da Ibanez nema kvalitetu za ekipu u kojoj igraju Darijo Srna, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić i ostali.

"Nije srpsko natjecanje slabije od hrvatskog, tako da je ta tema smiješna. Luis je odnosom prema suigračima i klubu gdje god je igrao potvrdio da se radi o vrlo dobrom nogometašu i još boljem mladom čovjeku koji može biti uzor svima. To je od veće važnosti nego golovi i asistencije. On je igrač koji svoj kruh zarađuje pošteno i predano. Sretan je u Zvezdi, moja kćerka i unuk također te svi uživamo u lijepom gradu kakav je Beograd", naglasio je Alegić, koji se zahvalio Draganu Džajiću na biranim riječima i superlativima o Ibanezu.

 

Pročitajte više