TENIS: ZBOG RIOSA ČILEANCI ODGODILI PUT U EKVADOR

Nekadašnji prvi tenisač svijeta, Čileanac Marcelo Rios svojim je neodgovornim ponašanjem za jedan dan odgodio polazak čileanske Davis Cup reprezentacije na dvoboj protiv Ekvadora, koji će se odigrati sljedećeg vikenda.

Rios je zbog cjelonoćne zabave u gradu La Sereni zakasnio na zrakoplov kojim je trebao stići u Santiago, a zatim s ostatkom reprezentacije produžiti za Quito. No, s obzirom da će Čile u Ekvadoru nastupiti bez svog prvog igrača Fernanda Gonzaleza zbog ozljede gležnja, Rios neće biti izbačen iz reprezentacije.

´Izbornik Luis Guzman je vrlo ljut zbog nastale situacije, ali mislim da neće poduzimati nikakve sankcije protiv Riosa´, izjavila je glasnogovornica Čileanskog teniskog saveza Macarena Miranda.

´Ne znam zašto se oko ovoga digla tolika prašina. Malo smo se proveselili u La Sereni i to je sve. Ovo kašnjenje mikako se ne može negativno odraziti na pripremu reprezentacije za dvoboj protiv Ekvadora´, rekao je Rios.

Čileanci su odlučili doći u Quito tjedan dana prije početka meča kako bi se aklimatizirali na veliku nadmorsku visinu (2,800 metara) na kojoj će igrati protiv domaćina.

Pročitajte više