Teški dani za Bosance u Hoffenheimu: Vedo gađa curice bocom, Sejo ostao bez autoriteta

NE CVJETAJU ruže istaknutim BiH reprezentativcima u bundesligašu Hoffenheimu: Vedad Ibišević morao je u utorak odraditi kazneni posjet osnovnoj školi u Sinsheimu, a Sejad Salihović se sprema na odlazak jer je priznao kako je u momčadi izgubio autoritet.

Razlog Ibiševićevog posjeta školi je grijeh koji je počinio još 26. veljače, u 24. kolu Bundeslige, kada je njegov Hoffenheim kod kuće poražen od Mainza s 2:1. Ibiševića je trener Marco Pezzaiuoli odlučio zamijeniti u 65. minuti, a popularni Vedo je prilikom izlaska iz igre napucao bocu s vodom. Pritom je umalo pogodio 12-godišnju skupljačicu lopti.

"Sjedila sam uz rub terena kad je Ibišević zamijenjen. Odjednom je pored mene proletjela boca što me prilično šokiralo. No, i dalje želim skupljati lopte na utakmicama. Ali, iza gola" rekla je Jaqueline Kroll, uz dodatak:

"Ipak mislim da je Vedo dobar."

A Ibišević je tijekom posjeta školi duhovitoj djevojčici poklonio dres i bocu sa svojim autogramom.

"Volim djecu i nisam ovaj posjet školi shvatio kao kaznu. Ta mala gesta je bila isprika djevojčici i cijelom razredu" kazao je Ibišević.

Istovremeno, Sejad Salihović mogao bi na kraju sezone napustiti Hoffenheim, piše Kicker.List navodi kako je 26-godišnji veznjak izgubio autoritet u momčadi, a potkrepljuje to i igračevom izjavom.

"Moje mišljenje ovdje više nema snagu" rekao je Salihović, autor pet golova i devet asistencija u ovosezonskim bundesligaškim utakmicama.

Nije nemoguće da će Hoffenheim na kraju sezone ostati u potpunosti bez nogometaša iz BiH budući da će, prema navodima Kickera, i napadač Vedad Ibišević saslušati ponude iz Engleske i Italije.

Pročitajte više