GOLF

Tiger Woods objavio video s golf terena prvi put nakon automobilske nesreće

KAD je u veljači objavljena vijest da je Tiger Woods doživio ozbiljnu automobilsku nesreću, svijet je bio potresen i mnogi su se počeli pitati je li karijera legendarnog golfera došla do kraja. 

Sad 45-godišnjak, Woods se već borio se s brojnim ozljedama, uključujući pet operacija leđa. Unatoč svim neuspjesima s kojima se suočavao u osobnom i profesionalnom životu, Woods je netko koga nikad ne možete otpisati. Osvojio je Masters 2019. godine, jedan od četiri najprestižnija turnira profesionalnog golfa, i zadivio publiku diljem svijeta svojim prvim velikim prvenstvom od 2008.

Woods se sad suočava s jednim od najvećih izazova u svojoj karijeri - oporavkom od ozbiljne ozljede zadobivene u automobilskoj nesreći. Golfer je podijelio kratku snimku na kojoj udara loptice za golf na poligonu, samo devet mjeseci nakon nesreće. U opisu objave Woods je napisao "napredak".

U videu se vidi da mu je na desnoj nozi, onoj koja je u nesreći pretrpjela vanjske prijelome, kompresijska čarapa. 

Komentari su bili puni podrške, a fanovi, kao i njegovi kolege, vjeruju da bi se mogao vratiti. Kako je poznati golfer Ewan Murray rekao za The Guardian nakon Woodsove nesreće u veljači, "svijet golfa još nije spreman za oproštaj od Woodsa."

Pročitajte više