Tisuće palestinskih zastava na tribinama kultnog stadiona na utakmici Lige prvaka

Foto: Epa

U SKUPINI E Lige prvaka Celtic i Atletico Madrid su odigrali sjajnu utakmicu koja je na koncu završila 2:2. Domaćin je vodio 1:0 i 2:1, ali se Atletico oba puta vratio. Celtic je poveo već u 4. minuti nakon sjajne akcije. Pogodak je postigao Kyogo Furuhasi nakon sjajne asistencije Matta O'Rileyja.

Atletico je izjednačio u 25. minuti golom Antoinea Griezmanna. Francuski napadač prvo nije uspio realizirati jedanaesterac, pogodio je stativu, no lopta se odbila do njega, a iz drugog pokušaja nije promašio. No kratko je trajala španjolska radost jer su Škoti tri minute kasnije preko Luisa Palme poveli s 2:1. Gosti su u 53. minuti uspjeli izjednačiti, Marcos Llorente je probio po desnoj strani, sjajno ubacio do Alvara Morate koji je glavom pogodio za 2:2.

Pred sam početak utakmice navijači Celtica, njih nekoliko tisuća, na tribinama kultnog Celtic Parka u Glasgowu izvjesili su zastave Palestine i tako su iskazali podršku palestinskom narodu koji se nalazi u ratnom kaosu usred žestokog sukoba s Izraelom.
 

Pročitajte više