Tko je igrač koji je snimljen na treningu Hajduka? Doznajemo Hajdukov plan s njim

Foto: Hajduk.hr

HAJDUKOVI navijači su ostali iznenađeni fotografijom s jednog od posljednjih treninga splitskog kluba. Uz Ivana Perišića i Josipa Brekala, uočili su tamnoputog igrača. Riječ je o američkom Hrvatu Milesu Perkovichu, 17-godišnjaku koji je na Poljud stigao još u siječnju ove godine iz akademije američkog Inter Miamija.

Perkovich, krilni nogometaš, ima i hrvatsku putovnicu. Prošle je sezone za juniorsku momčad Intera odigrao 23 utakmice te zabio četiri gola uz jednu asistenciju. U Hajduku je dosad trenirao s juniorima, ali posljednjih je dana priključen seniorima jer su treneru Mislavu Karoglanu nedostajali nogometaši koji su na reprezentativnim okupljanjima.

Doznajemo da je Perkovich zadovoljio na probi u Hajduku. Plan kluba je da ostane do ljeta i tada s prvom momčadi ode na pripreme. Detalji njegovog transfera još nisu poznati, vjerojatno će Hajduk morati platiti Interu kompenzaciju za treniranje.

Hajduk je već ranije iz SAD-a doveo Rokasa Pukštasa, koji se pokazao kao jedan od najvećih potencijala u hrvatskom nogometu u posljednjih nekoliko godina. Iz Kanade je pak stigao Niko Sigur, još jedan mladi igrač koji je brzo pokazao svoj talent i postao prvotimac Karoglanove momčadi. 

Pročitajte više