Tko je talent zbog kojeg je Dinamo smijenio jednog od ključnih ljudi?

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

POTRES u Dinamu uoči velike europske bitke protiv Spartaka iz Trnave. Iz kluba je, odlukom Izvršnog odbora, otišao Tomislav Svetina, potpredsjednik te član Uprave.

Dinamo smijenio Tomislava Svetinu! Zbog velikog gafa odlazi iz kluba

Jedan od mogućih razloga je veliki gaf, odnosno gubitak talenta Ajdina Hasića kojem je nehotice raskinut ugovor. Dinamo je, u prijevodu, izgubio potencijalne milijune eura za budućnost i to je poslom platio Svetina.

Što se dogodilo?

U Dinamu su htjeli poboljšati ugovor mladiću zbog dobrih nastupa za drugu momčad. On je prihvatio novi ugovor, a da bi ga i potpisao, prvo je trebalo raskinuti stari.

Budući da Ajdinov otac živi u Bosni i Hercegovini, iz Dinama su u BiH poslali dva potpisana ugovora kako Hasić stariji ne bi morao dolaziti u Zagreb zbog potpisa ugovora. 

Otac je potpisao samo jedan ugovor, onaj o raskidu ugovora između Dinama i Hasića. Novi ugovor, već ranije dogovoren, nije potpisao zloupotrijebivši povjerenje koje su u maksimirskom klubu imali u njega.

Tako je Dinamo na najnaivniji mogući način ostao bez igrača na kojem je trebao zaraditi velik novac. Sad je Hasić slobodan igrač i od novog kluba može dobiti puno bolje uvjete od onih koje je imao u Dinamu.

A novi klub bi mu mogao biti Real Madrid....

Pročitajte više