NFL

Tom Brady objasnio je mladim igračima tajnu svog uspjeha

Foto: Getty Images

ŠESTEROSTRUKI osvajač Super Bowla i najuspješniji igrač u povijesti američkog nogometa, 41-godišnji quarterback New England Patriotsa Tom Brady, često se oglašava na svom Instagram profilu. 

Ovoga puta oglasio se kako bi udijelio nekoliko savjeta onima koji tek dolaze na NFL draft, a sve je uspio sažeti u svega nekoliko rečenica u opisu svoje fotografije. 

"Želim puno sreće svim igračima koji pokušavaju doći na NFL draft. Zapamtite, to je maraton, ne sprint. Izgrađujte dobre navike, na terenu i izvan njega, dan za danom i onda sigurno možete ispuniti svoje snove. Ovo je posebno, ali tek ste na početku. Pravi posao počinje sljedećeg tjedna kad se ugase kamere i kad više nitko ne bude gledao. Morate se svakog dana buditi odlučni da postanete ono što želite. Nema boljeg od toga. Morate to zaraditi svaki dan", napisao je Brady. 

Brady je u veljači ove godine osvojio svoj šesti naslov prvaka s Patriotsima svladavši u finalu Los Angeles Ramse s 13:3 i tako se još jednom upisao u povijest ovog sporta. 

Pročitajte više