Tomislav Stipić više nije trener u Latviji. Prihvatio je novi posao

Foto: Screenshot HRT

TOMISLAV STIPIĆ više nije trener latvijske Aude, objavio je danas klub na svojim službenim kanalima. Bivši trener Slavena, koji je tijekom Svjetskog prvenstva bio stručni komentator HRT-a, u Audu je došao u siječnju ove godine te je u listopadu osvojio prvi latvijski kup u povijesti kluba. To je u latvijskom nogometu bila apsolutna senzacija.

"Klub potvrđuje da gospodin Tomislav Stipić više nije naš trener nakon što je prihvatio novi izazov u karijeri. Ovog tjedna nas je obavijestio da više neće biti dio našega kluba, kojemu je donio prvi trofej u povijesti. Tomislavu iskazujemo najveću zahvalnost za sve što je napravio za Audu i na terenu i izvan njega. Šefe, nedostajat ćete nam", stoji u priopćenju.

Nije poznato koji je to novi izazov koji je Stipić prihvatio, a to će mu biti deveti posao u karijeri. Vodio je drugu momčad Ingolstadta, potom Erzgebirge Aue i Stuttgarter Kickers, bio je u Kini, vodio je juniorsku momčad Eintrachta te Grasshoppers prije nego što je 2019. došao u Slaven Belupo i u njemu ostao do 2021. godine.

 

Pročitajte više