HNL

Tonći Kukoč: U Varaždinu zbog Teklića zahvaljuju Mindagasu ili kako se već zove

Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell

TONIO TEKLIĆ je zabio gol Rijeci na Rujevici, onda je asistirao jedan u pobjedi protiv Gorice, s dva gola riješio utakmicu na Kranjčevićevoj i jučer zabio golčinu u utakmici s Istrom. U međuvremenu se uspio upisati u strijelce i za izmišljenu Hrvatsku u utakmici s Katarom.

Teklić je u Varaždin stigao ovog ljeta iz Hajduka koji ga se, nakon što ga je dvije sezone posuđivao Varaždincima, odrekao besplatno i za sitni postotak od sljedeće prodaje. Na to se na svom Facebook profilu osvrnuo Tonći Kukoč, bivši nogometaš Hajduka čiji status prenosimo bez intervencija.

"Jedna od većih gluposti"

"Puštanje Teklića je jedna od najvećih Hajdukovih gluposti zadnjih godina. Zadnjih nekoliko godina u Hajduk su dolazili igrači koji nisu imali kvalitetu da nose bijeli dres, bilo je i onih koji su lijepili pršut na čelo, pa ih je klub trpio, davao im šansu za šansom, zar je moguće onda da nismo mogli istrpiti našega igrača, iz omladinskoga pogona, Teklića?

Bar posudba, pa povratak u klub, a ne da ga se pusti i raskine ugovor sa njim. Edouk potpisao ugovor 2019, i u 3 godine odigrao 36 utakmica, uzeo Hajduku više od 1.5 miliona eura. Što je doprinio Hajduku? Ništa, više su žene koje čiste, peru i kuhaju doprinile za klub. I nažalost on je jedan od mnogih.

Nitko ne može sa sigurnošću reći da će klub zaraditi na mladom igraču, ali Teklić je sigurno taj za kojega se isplati riskirati sve. U Varaždinu trljaju ruke i zahvaljuju se mindagasu ili kako se već zove", napisao je Kukoč.

Pročitajte više