Tonel savjetuje Porto: Čuvajte se Nilmara i Rossija

PORTUGALSKI branič na radu u Maksimiru, popularni Tonel, najavio je za tamošnje medije dvoboj polufinala Europa lige između Porta i Villarreala. Tonel je sudjelovao u susretima Modrih i Žute podmornice ove sezone u skupinama Europa lige pa je iz prve ruke mogao prokomentirati snagu španjolske momčadi.

"U prvoj utakmici na Maksimiru pobijedili smo Villarreal, dok smo u uzvratu poraženi. Španjolci su jaka domaćinska momčad, a na gostovanju su ipak nešto slabiji. Valja upozoriti kako je najveća snaga Villarreala ipak u napadu, predvođena Nilmarom i Giuseppe Rossijem. Pola uspjeha je zaustaviti taj dvojac", rekao je Tonel.

"Kažnjavaju svako opuštanje, vrlo su ubojiti i treba biti izrazito opasan. Pogotovo se to odnosi na utakmicu na El Madrigalu, tamo zaista mogu svakog pobijediti", dodao je.

Na koncu se osvrnuo i na život u Zagrebu te naslov prvaka koji su Modri osvojili proteklog vikenda...

"Osvojiti prvenstvo nije lako ni u jednoj državi svijeta. Ovo je veliki uspjeh kojeg želimo proslaviti s našim navijačima. Oni su fantastični", rekao je Tonel, kojega je izgleda sram priznati sunarodnjacima pravu istinu o posjećenost utakmica Modrih.

Pročitajte više