Toni Kukoč objavio fotografiju iz bolnice

Foto: Toni Kukoc/Instagram

LEGENDA hrvatske košarke Toni Kukoč objavio je fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu. Kukoč je proveo dva dana u bolnici Rush te je zahvalio doktorima jer su se dobro brinuli o njemu. Na fotografiji se smije te ima podignut palac. Uz fotografiju koju je objavio na Instagramu poslao je i poruku.

"Veliko hvala doktorima Colemanu i Myersu te ostatku bolničkog osoblja koji su se odlično brinuli za mene. Također, hvala mom prijatelju doktoru Medenici, koji je uvijek tu kad ga zatrebam. Radujem se brzom oporavku", napisao je Kukoč ne navodeći zbog čega je morao u bolnicu.

Nedavno navršio 55 godina

Prije dva tjedna proslavio je 55. rođendan te je bio u Splitu na premijeri biografskog filma Magična sedmica redatelja Sabahudina Topalbećirevića. Kukoča se smatra najuspješnijim hrvatskim košarkašem, osvojio je tri NBA naslova s Chicago Bullsima.

Ima tri naslova prvaka Europe s Jugoplastikom, a među brojnim medaljama ima dva europska zlata s reprezentacijom Jugoslavije, jedno svjetsko s Jugoslavijom te po jedno olimpijsko srebro s Hrvatskom i Jugoslavijom.

Pročitajte više