Torcida čudesno rušenje rekorda proslavila klanjajući se Oliveru

Foto: Index

LJETNA EUFORIJA oko Hajduka ne staje. Navijači Bilih prije četiri dana su spektakularno i ekspresno srušili rekord broja prodanih pretplata. Naime, tijekom prošle sezone Hajduk je prodao 13.019 sezonskih ulaznica, što je bio rekord. No na samom početku ove sezone, točnije tek 15 dana od starta prodaje pretplata, broj prodanih karata koje vrijede za cijelu sezonu nadmašio je spomenuti rekord. 

Torcida je ovaj pothvat hajdukovaca proslavila na derbiju s Rijekom, koji se u drugom kolu SuperSport HNL-a igrao na rasprodanom Poljudu i u kojem je Hajduk pobijedio 1:0. Na sjeveru su navijači Hajduka tim povodom podigli transparent: "Ajde sada kao nekada. Na krilima 14 tisuća fanatika." Podizanje poruke popratili su Hajdučkom, pjesmom Olivera Dragojevića. Tako se Torcida i poklonila legendarnom pjevaču i velikom navijaču Hajduka, kojem je jučer bila peta godišnjica smrti. 

Navijači Hajduka još mogu kupiti šest tipova sezonskih ulaznica. VIP košta 1000 eura, a za članove kluba košta 880 eura. Zapad premium uključuje catering i cijena mu je 400, a za članove 352. Zapad je 200, a za članove 176. Istok 160, za članove 140. Sjever 100, za članove 88. Južna tribina je 100 (88) za odrasle i 25 eura za djecu do navršenih 14 godina.

Pročitajte više