NOVI POTOP HAJDUKA

Torcida postrojila igrače i tjerala ih iz kluba, vrijeđao ih cijeli stadion

Foto: Index, S.M. / Pixsell, J. Galoić, Video: Pixsell

HAJDUK je izgubio od Velike Gorice drugi put u tri dana. Nakon debakla u osmini finala Kupa, hajdukovci su doživjeli potop u prijelomnoj utakmici u prvenstvu (2:1). 

Momčad Hajduka i trener Damir Burić stigli su u Goricu pod ogromnim pritiskom, a novi poraz izazvat će žestoke turbulencije u klubu, koje bi mogle rezultirati i razgovorima o povjerenju treneru. 

Torcida je nakon poraza postrojila igrače Hajduka pod istočnom tribinom i dugo se nad njima iživljavala. Utučeni igrači samo su nepomično stajali i slušali teške uvrede i psovke. Bijesni navijači vikali su im između ostalog da napuste klub. Pitali su gdje im trener Burić i nazivali ga smećem i kukavicom. Na utakmicu u Veliku Goricu je stiglo 500-tinjak torcidaša. Kada su igrači konačno odlučili prekinuti neugodne scene i napustiti igralište, stadion je još jače zagrmio: "Je*em vam mater", "Vi niste Hajduk". 

Igračima Damira Burića rugali su se i navijači Gorice, koji su se pridružili Torcidi u skandiranju "Igrajte, pi*ke".

Na utakmicu u Veliku Goricu je stiglo 500-tinjak torcidaša.

Torcida je već na zagrijavanju dočekala igrače povicima "Igrajte, pi*kice" i "Hoćemo pobjedu". Povici su se pojačali nakon što je Kristijan Lovrić iz slobodnjaka doveo Goricu u vodstvo. Nakon izjednačenja Hajduka u 28. minuti (Jairo), s istočne tribine krenuo je val pozitive. Nije potrajalo dugo. Gol odluke zabio je Joey Suk tri minute prije kraja. 

Pročitajte više