Tot: Obavio sam svoj zadatak, neka Uprava odluči hoću li ostati trener

PREMDA su Šafarićevom bombom iz slobodnjaka već u šestoj minuti načeli Dinamo, Varaždinci nisu uspjeli u nastavku utakmice dovesti u pitanje novu duplu krunu Modrih.

"Čestitam Dinamu na potpuno zasluženom osvajanju Kupa. Htjeli smo najbolje, ali oni su sada puno kvalitetnija momčad nego u prvom dijelu sezone kad smo dvaput remizirali s njima. Kod 1:1 Filip Škvorc je imao zicer, ali nažalost Kelava je to obranio, a dečki su mi kasnije priznali da ih je to dotuklo", rekao je Toplak na press konferenciji poslije susreta, naglasivši da nije ni najmanje razočaran:

"Nema razočaranja, svatko tko poznaje sport zna da moramo ponosni. Naš početni sastav imao je prosjek od 21 godine i to nam može ići na čast."

Varaždin je ostao bez trofeja, ali će se okušati u Europa ligi, već u prvom pretkolu: "Veselimo se Europi, ponosni smo na ovaj naš uspjeh. Naravno, sve će ovisiti o ždrijebu, ali mogli bismo proći poneko pretkolo", dodao je Toplak.

Marijo Tot čitavu je sezonu bio asistent Vahidu Halilhodžiću, da bi na kraju pečatirao duplu krunu: "Došli smo se nadigravati iako smo imali visok rezultat iz prve utakmice. Možda sam malo subjektivan, ali utakmica je bila itekako gledljiva", započeo je Tot.

S obzirom na glasine da bi momčad uskoro trebao preuzeti Kruno Jurčić, zanimalo nas je Totovo mišljenje - ostaje li ili odlazi:

"Završio sam svoj zadatak, odlazim na odmor sa svojom obitelji. Davno sam istaknuo svoje ambicije, a ukoliko se one ne poklope s razmišljanjima čelnika, ostat ću i dalje zaposlen u klubu", kazao je Tot koji je još nešto htio poručiti za kraj:

"Pozdravljam i zahvaljujem stručnom stožeru, te svim zaposlenicima Dinama na ovom velikom uspjehu."

Pročitajte više