Tottenham se bacio na Realove otpatke: Za Robbena, Huntelaara i Heinzea 36 milijuna funti

PREDSJEDNIK Tottenhama Daniel Levy došao je u Madrid kako bi osobno riješio posao desetljeća za Spurse: kupnju otpisanog Realovog trija.

Levy je već održao prvu rundu pregovora s Realovim sportskim direktorom Miguelom Pardezom u vezi ovog skupog i uglednog paketa koji bi trebao Madrid zamijeniti Londonom.

Zanimljivo, trener Spursa Harry Redknapp istakao je Ruuda Van Nistelrooya kao prvu metu u prijelaznom roku, ali se Levyju nikako nije svidjela zamisao da 32-godišnjaku sklonom ozljedama plaća 90 tisuća funti tjedno. Umjesto njega, okrenuo se 25-godišnjacima Robbenu i Huntelaaru, kao i Heinzeu, koji se ne može pohvaliti mladošću (31), ali može činjenicom da je godinama tiha patnja Spursa.

Argentinski lijevi bek ima ponudu bivšeg kluba PSG-a, ali je nije prihvatio, dok bi Huntelaar u slučaju transfera napustio Real nakon samo godinu dana.

Robben želi ostati i boriti se za mjesto u momčadi, ali s obzirom da je Real ozbiljno zagrizao za Riberyja, čini se kako je odzvonilo sjajnom nizozemskom krilnom napadaču.

Levy je predator na transfer tržištu i često voli velike poslove zaključiti sam i tako oteti "slavu" klupskim operativcima. Potvrdio je to i u slučaju Luke Modrića, kada je na dojavu kako je Luka zainteresiran za Tottenham, samo naložio pilotu privatnog "jeta" da upali motor i za dva sata je već u zagrebačkom Westinu ispijan šampanjac za uspješno obavljeni posao.

A.K.
Foto: AFP

Pročitajte više