HAJDUK

Hajdukov novi trener oduševio potezom na treningu. Pogledajte što je napravio

Foto: Screenshot

HAJDUKOV novi trener Paolo Tramezzani danas debitira na gostovanju kod Šibenika u 17. kolu 1. HNL (od 18:05). Uoči utakmice govorio je kako je Hajduk poseban klub te objasnio neke svoje ideje koje će pokušati uvesti u što kraćem roku.

Nekoliko treninga je već iza njega i na njima se vidljivo trudi povezati s igračima te stvoriti dobru atmosferu.

Na videu Hajdukovog treninga dalo se vidjeti kako se zbližava s igračima, posebno prilikom jedne vježbe kada je za ruku povukao Darka Nejašmića i praktički ga natjerao da radi sklekove za kaznu jer je u vježbi ranije pogriješio.

Tramezzani ga je pritom u šali malo i nagazio, što je oduševilo fanove u komentarima.

Oduševljenje u komentarima

"Bravo, majstore", "Ovako treba, svaki dan po barem 20 puta", "Vidi Dade kako se probao prošvercati, budno talijansko oko sve vidi", "Vidi se pozitiva", neki su od komentara na službenom Hajdukovom kanalu ispod spomenutog videa.

Tramezzani je jučer biranim riječima pričao o novom klubu.

"Rekao sam već ranije, a sada sam to i vidio u gradu. Toliko grafita na kojima je Hajduk, to je dokaz koliko ovaj klub znači ljudima. Ovo nije normalan, običan klub. Zato mi je čast biti ovdje. Rezultati su važni, ali isto tako je važan način na koji igraš. Do kraja nas čekaju 22 utakmice u prvenstvu, četiri utakmice nas dijele do finala Kupa. Moramo biti spremni dati 100%, u ovom trenutku ne znam koji je naš maksimum."

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više