TRANSFERI

TRANSFERI DANA Schildenfeld se vratio u HNL, Rijeka potpisala s velikim talentom

Foto: HNK Šibenik

ZIMSKI prijelazni rok krenuo je početkom nove godine, a svaki dan na Indexu možete pratiti najnovije transfere i glasine o njima. Najbolje priče od jučer čitajte OVDJE.

OVAKO SMO TIJEKOM DANA PRATILI TRANSFERE I GLASINE ZA 18. SIJEČNJA

DI MARIA ODLAZI IZ PSG-a?

Španjolski mediji pišu da su Juventus i Tottenham zainteresirani za Angela Di Mariju iz PSG-a. 

SCHILDENFELD U ŠIBENIKU

Bivši hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld novi je igrač Šibenika, s kojim je sklopio suradnju do ljeta 2022. godine. 35-godišnji stoper se na Šubićevac vratio nakon 14 godina.

U narančastom dresu je prošao sve mlađe kategorije te je u sezoni 2006./07. započeo profesionalnu karijeru zabilježivši 17 nastupa.

RIJEKA POTPISALA VELIKOG TALENTA

Adrian Liber u ponedjeljak je potpisao profesionalni ugovor s HNK Rijekom. Pet i pol godina nakon što je stigao u Rijeku iz redova kluba Kaštelir Labinci iz Istre, Liber je ostvario nogometni san i potpisao za prvu momčad Rijeke nakon što je protekli period igrao na posudbi u redovima Orijenta.

Adrian je potpisao ugovor na četiri i pol godine. Mladi veznjak nedavno je proslavio 20. rođendan, a potpis ugovora stigao je kao svojevrstan rođendanski dar. 

MILIK U FRANCUSKU

Poljski napadač Arkadiusz Milik iz Napolija odlazi u Marseille. Francuzi će ga dovesti na posudbu, a moći će ga otkupiti za osam milijuna eura uz dodatna tri milijuna eura bonusa.

HALAND JE LAMPARDOVA ŽELJA

The Athletic piše da Chelsea želi Erlinga Halanda. Spremni su Englezi Borussiji Dortmund platiti 75 milijuna eura i navodno je norveški centarfor najveća želja Franka Lamparda.

BORBA ZA BEKA

Barcelona, Juventus i PSG bore se za Arsenalovog desnog beka Hectora Bellerina. Njegov ugovor s Arsenalom istječe za dva ljeta, a Barcelona se čini kao najizglednija opcija jer je Bellerin proizvod La Masije.

ČEKA SE POTPIS MANDŽUKIĆA

Mario Mandžukić će u sljedećih nekoliko sati odraditi liječničke preglede u Milanu i potpisati ugovor s talijanskim velikanom do kraja sljedeće sezone. 

U Milanu će ga dočekati Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić kao duo nogometaša balkanskih korijena, a o razlozima sastavljanja tog terceta pisali smo ranije. Više OVDJE.

NIJEMAC DANAS POTPISUJE

Mesut Özil napustio je Arsenal kao slobodan igrač i odletio za Tursku gdje će potpisati ugovor kako bi postao novi igrač turskog velikana Fenerbahčea.

Podsjetimo, Özil je u Arsenal stigao 2013. iz Real Madrida u do tada rekordnom poslu londonskog kluba teškom 42 milijuna funti. Nastupio je u 254 utakmice u svim natjecanjima i postigao 44 gola te podijelio 77 asistencija. Više OVDJE.

Pročitajte više