TRANSFERI

Transferi i glasine dana: Wolvesi ruše klupski rekord, Juve blizu Suareza

Foto: Index

PRIJELAZNI ROK u većini zemalja traje do 5. listopada, kada je na redu registracija igrača za europska natjecanja.

Što se HNL-a tiče, prijelazni rok trajat će do 18. listopada. Klubovima koji do početka prijelaznog roka nisu završili natjecanje iz natjecateljske godine 2019./2020. rok je počeo prvi dan nakon što su završili navedeno natjecanje, dakle nakon što je Rijeka pobijedila Lokomotivu 1:0 u finalu Kupa 1. kolovoza.

TRANSFERI I GLASINE 5. RUJNA

BARCELONA DOGOVORILA DEPAYA

Katalonci su navodno dogovorili transfer za Memphisa Depaya, napadača Lyona. Barcelona će za Nizozemca Lyonu platiti 25 milijuna eura, piše La Vanguardia.

WOLVERHAMPTON RUŠI KLUPSKI REKORD

Premierligaš Woloverhampton dovodi Fabija Silvu, talentiranog napadača Porta, a za njega će izdvojiti klupski rekord od 40 milijuna eura.

JUVENTUS ZAVRŠAVA POSAO OKO SUAREZA

Luis Suarez uskoro će postati novi igrač Juventusa, piše talijanski Tuttosport.

Legendarni napadač je proglašen viškom u Barceloni, novi trener kluba Ronald Koeman mu je otvoreno poručio da ne računa na njega.

Suarez je jedan od najboljih napadača u povijesti Barcelone, no ulazi u zadnju fazu karijere. Ima 33 godine, a prošle sezone je imao velikih problema s ozljedama. 

MILAN SE OKREĆE DRUGIM OPCIJAMA NAKON NEUSPJEŠNOG TRANSFERA BAKAYOKA

Milan se zanima za 21-godišnjeg veznjaka Benfice Florentina Luisa. Talijani nisu uspjeli dovesti Tiemouea Bakayoka iz Chelseaja pa se okreću drugim opcijama. Bakayoko je već bio u Milanu na posudbi u sezoni 2018./2019.

ATALANTA DOVELA STOPERA JUVENTUSA

Atalanta je dovela argentinskog stopera Cristiana Romera iz Juventusa. Radi se o dvogodišnjoj posudbi za 2 milijuna eura uz opciju otkupa za 16 milijuna.

BILIĆ ZADRŽAO KLJUČNOG IGRAČA

West Bromwich Albion otkupio je od West Hama mladog engleskog reprezentativca Gradyja Dianganu za 18 milijuna funti. Riječ je o 22-godišnjem veznjaku rođenom u Demokratskoj Republici Kongu koji je u WBA-u prošle sezone bio na posudbi. Slaven Bilić već ga je trenirao u West Hamu. >>> OPŠIRNIJE

Osim Diangane, Bilić je kupio još dva igrača - golmana Davida Buttona iz Brightona i braniča Cedrica Kiprea iz Wigana.

MARTINEZ ODLAZI U ATHLETIC BILBAO

Poznato je da Javi Martinez napušta Bayern nakon isteka ugovora, a španjolski mediji pišu da se 32-godišnji veznjak vraća u Athletic Bilbao iz kojeg je i otišao u Bavarsku prije osam godina.

MLADI FRANCUSKI VEZNJAK U BUNDESLIGU

Njemački prvoligaši Bayer Leverkusen i Hertha prate mladog Lyonovog veznjaka Jeffa Reine-Adelaidea. Tek su mu 22 godine, a u Lyon je stigao prošlog ljeta iz Angersa za 25 milijuna eura.

JUVENTUS JE ZAINTERESIRAN ZA CAVANIJA

Kako javlja dobro upućeni talijanski novinar Gianluca Di Marzio, Juventus je zainteresiran za Edinsona Cavanija. Jedini problem su financije. >>> OPŠIRNIJE

Pročitajte više