Transfermarkt pitao navijače da Modriću izaberu novi klub. Većina piše isto

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ (38) na kraju sezone napustit će Real Madrid, nedavno su objavili Skyev insajder Florian Plettenberg i talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira. Hrvatskom kapetanu u lipnju istječe ugovor, a glasine oko njegovog rastanka s Realom postaju sve intenzivnije. Tom temom pozabavio se i Transfermarkt, koji je na svojim društvenim mrežama objavio pitalicu za fanove.

Naime, Transfermarkt je tražio fanove da izaberu Modrićev sljedeći klub. Ponuđeni odgovori su Al Nassr, Inter Miami, Dinamo Zagreb, ali i opcija da završi karijeru. Fanovi u komentarima iz raznih krajeva svijeta uglavnom pišu da to treba biti zagrebački Dinamo. Modrić je tijekom karijere nastupao za Dinamo, Zrinjski, zaprešićki Inter i Tottenham.

U Realu je od 2012. godine i dosad je odigrao 515 utakmica, zabio 38 i asistirao za 83 pogotka. Ukupno je osvojio 23 trofeja s madridskim sastavom. Za hrvatsku reprezentaciju ima 172 nastupa, 24 pogotka te srebro i broncu sa svjetskih prvenstava. Godine 2018. proglašen je najboljim igračem na svijetu.

Pročitajte više