Trener Cibone Radulović oduševljen pojačanjem: Delaš je jako talentiran igrač

MARIO DELAŠ stigao je na posudbu u hrvatskog prvaka Cibonu gdje će provesti sljedeću sezonu.

Mladi hrvatski reprezentativac Mario Delaš stigao je na jednogodišnju posudbu u Cibonu nakon što su u njegovom klubu Žalgirisu procijenili da za njega još nema mjesta u prvoj momčadi.

Radulović: Delaš je jako talentiran igrač

"Izuzetno mi je drago što smo dogovorili dolazak Delaša, radi se o jako talentiranom igraču", kaže trener Cibone Zdravko Radulović za SN. "To je na tragu onoga što sam najavljivao kad sam postao trener Cibone. Sve bliže smo cilju da imamo mladu, potentnu momčad sastavljenu od hrvatskih igrača, koji bi trebali postati nove zvijezde", dodaje Radulović.

"Moramo imati pet visokih igrača, to mora imati svaka euroligaška ekipa. A naša visoka linija je izuzetno potentna. Dok nam Pašalić daje iskustvo, Delaš, Radošević i Zubčić igraju zajedno od malih nogu, sve smo radili planski. I drago mi je da će se Delaš i Zubčić 'tući' za minute, to će obojicu učiniti boljima", uvjeren je Cibonin trener.

Dolaskom Delaša obavljen je veliki posao, ali Cibonina potraga za pojačanjima tu ne završava. Traže se još playmaker koji će davati podršku Roku Stipčeviću i bek šuter. "Prvo ćemo se kompletirati s hrvatskim igračima, pa po tome tražiti inozemno pojačanje. Neće biti kasno ako taj dođe i početkom rujna", zaključuje Radulović.

Pročitajte više