Trener Cluja Mandorlini: Bit će sramota za rumunjski nogomet ako i Unirea ispadne od Hajduka

ANDREA MANDORLINI, bivši branič talijanskog Intera, a danas trener najbolje rumunjske momčadi CFR Cluja, u razgovoru za Mediafax prognozirao je izglede rumunjskih klubova u europskim natjecanjima. Njegovo je mišljenje kako najbolje šanse za prolaz ima Unirea, koja se za plasman u Europsku ligu bori protiv splitskog Hajduka.

Mandorlini je svjestan problema u kojima se Unirea našla preko noći; blagajna je presušila, igrači koji nisu dobili plaće već su na izlaznim vratima, a ostavke su podnijeli predsjednik i trener kluba. No, usprkos tome poručuje kako bi bila sramota za rumunjski nogomet da se u samo par tjedana čak dva istaknuta kluba "spotaknu" na hrvatskom predstavniku.

"Nadam se da će igrači Unireje skupiti dovoljno snage i jedinstva da izbace Hajduka. Moraju osvetiti debakl Dinama iz Bukurešta. Mislim da imaju šanse", tvrd trener koji je prošle sezone odveo Cluj do duple krune. Ostalim rumunjskim predstavnicima u Europi Mandorlini ne daje velike šanse.

"Timisoara i Vaslui nisu imali sreće sa ždrijebom. Manchester City i Lille su velike, važne europske ekipe. Ne vjerujem da ih mogu izbaciti. Unirea ima puno bolje šanse protiv Hajduka", tvrdi talijanski strateg.

Pročitajte više