EUROPA LIGA

Trener CSKA: Osijek ima tri najbolja stopera u Hrvatskoj

Screenshot: Youtube

OSIJEK i CSKA Sofija danas u Gradskom vrtu igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Europske lige, a trener bugarske momčadi bivši je trener Osijeka Ljupko Petrović koji je Osijek vodio 1987. godine.

"Prije svega, moram reći da sam nakon dugo vremena došao u Gradski vrt po nekoj službenoj dužnosti i da osjećam tremu. Pred svoju momčad postavio sam jednu zadaću, da izađu napadački i pobijede", rekao je osvajač Lige prvaka iz 1991. godine s Crvenom zvezdom na konferenciji za medije uoči utakmice. 

Petrović je nakon toga istaknuo snage osječke momčadi.

"Ne smijemo podleći atmosferi koja će nositi domaćina. Osijek je dobra momčad koja zaslužuje respekt. Po meni imaju tri najbolja stopera u Hrvatskoj, dva odlična centarfora, sjajne bekove, ali i mađarskog reprezentativca Klenheislera. Moramo biti spremni i na promjenu formacije u kojoj će igrati Osijek", rekao je Petrović pa komentirao mogućnost penala u Gradskom vrtu: 

"CSKA je prošlo prvenstvo izgubio kad nije iskoristio najstrožu kaznu protiv Ludogoreca i odigrao zbog toga neodlučeno umjesto da je pobijedio, ali opet kažem, nismo vježbali penale. Došli smo pobijediti, a ako ne uspijemo, dobar će nam biti baš svaki rezultat s kojim idemo dalje", zaključio je Petrović.

Pročitajte više