Trener Osijeka: Utakmica s Hajdukom nam je najvažnija do sada

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

TRENER Osijeka Rene Poms komentirao je poraz svoje momčadi od Osijeka u 23. kolu SuperSport HNL-a. Osječanima je ovo četvrto uzastopno kolo bez pobjede. Nalaze se na trećem mjestu s 35 bodova, no lošim rezultatima ugrozili su svoju poziciju s obzirom na to da imaju samo tri više od četvrtog Slaven Belupa.

"Jako težak trenutak za nas u kojem jako teško zabijamo pogotke. Mislim da smo pokušavali sve do zadnjeg trenutka, ali u ovom trenutku ništa ne polazi za nogom. U ovom trenutku možemo samo pokušavati svaki put iznova i naporno raditi jer nećemo odustati. Kada dođu pogoci, bit ćemo u boljoj poziciji, a dok se to ne dogodi, moramo biti strpljivi, dignuti glavu gore, biti pozitivni i vjerovati da će se situacija okrenuti", rekao je Poms.

"U zadnjim utakmicama smo zaslužili više nego što smo ostvarili. Uložili smo puno toga u ovu utakmicu, kada vidiš da suparnik postigne pogodak iz jednog udarca u okvir gola, a tebi silan trud ne daje rezultat. To bude frustrirajuće, ali događa se u nogometu.

Lijek je davati više, raditi još napornije i ne prestati pokušavati. Borit ćemo se za svoje ciljeve, a onda će doći i rezultat koji će preokrenuti ovaj težak trenutak", nastavio je trener Osijeka, čija momčad nije postigla pogodak u zadnje četiri utakmice HNL-a.

Slijedi kup s Hajdukom

Osijek u srijedu, 1. ožujka, na domaćem terenu igra protiv Hajduka u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa. Podsjetimo, splitska momčad u taj susret ulazi nakon poraza od Dinama (0:4) u hrvatskom prvenstvu.

"To nam je najvažnija utakmica do sada. Kup je jako važno natjecanje za nas, dat ćemo sve što možemo u ovom trenutku i nadati se da će nam se osmjehnuti i sreća koja nam je nedostajala na zadnje tri utakmice. Ako bude tako, siguran sam da ćemo ostvariti dobar rezultat u srijedu" zaključio je Poms.

Pročitajte više