Trener Splita nakon dramatičnog poraza od Partizana: Odigrali smo vrhunsku utakmicu

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

KOŠARKAŠI Splita u susretu 20. kola regionalne ABA lige kao domaćini su u punoj dvorani na Gripama izgubili od Partizana 95:96. Splićani su protiv favoriziranog suparnika odigrali ravnopravan dvoboj, no 1.5 sekundi prije isteka vremena James Nunnally pogodio je tricu i rastužio domaće navijače. Utakmicu je komentirao trener Splita Srđan Subotić.

"Teško je komentirati ovakvu utakmicu. Mislim da smo odigrali vrhunsku utakmicu. Možemo biti zadovoljni sa svime osim s rezultatom. Čestitam momcima na velikoj borbi, nažalost njihova individualna kvaliteta je presudila. Njihova trica je bila na 54 posto, naša na 26 posto. Nadali smo se da im možemo biti blizu, da možemo odigrati dobru utakmicu", rekao je Subotić pa dodao:

"Vjerovali smo da uz pomoć publike, koja je tu bila, koja nas je dizala, da možemo doći do kraja. Nažalost, nama je trebao ovakav šut koji su oni pogodili na kraju. Igrati protiv ovakvog protivnika, koji je u svemu bolji od nas, i nadmetati se s ovakvim trenerom je stvarno čast i zadovoljstvo. Nažalost, nismo uspjeli."

Pročitajte više