Trener Zvezde nakon poraza: Nismo mi na ovo navikli. Zanima me samo Partizan

Foto: Profimedia

ENGLESKI velikan Manchester City krenuo je u obranu europskog naslova pobjedom 3:1 protiv Crvene zvezde koja je na Etihadu na poluvremenu vodila s 1:0. Pep Gvardiola nije mogao računati na ozlijeđene Johna Stonesa, Kevina de Bruynea, Jacka Grealisha i Matea Kovačića, a u početnom sastavu nije bilo niti Joška Gvardiola koji je utakmicu gledao s klupe.

Europski i engleski prvak je dominirao od prve minute. Građani su u prvom poluvremenu imali 71 posto posjeda lopte, a prema vratima Izraelca Omrija Glazera uputili su čak 22 udarca. Gosti samo jedan i to je bio pogodak.

Osman Bukari je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela nakon sjajne asistencije Mirka Ivanića izašao sam ispred Edersona i lijepo poentirao za šokantno vodstvo beogradskog kluba. Isprva je označeno zaleđe, ali VAR je promijenio tu odluku pomoćnog suca. City je u nastavku nastavio sa svojom dominacijom okrenuvši rezultat s tri gola.

"Nikada ne volim izgubiti. Odlična su momčad, imaju izuzetne igrače. Ali rano smo primili gol u nastavku i nakon toga je bilo teško držati ritam jer u našoj ligi nikad ne igramo u ovakvom tempu. Možemo se pogledati u ogledalo i reći: 'Pokušali smo igrati.' Ponosan sam na ekipu. Siguran sam da ćemo ovu energiju prenijeti na iduću utakmicu'', rekao je trener Zvezde Barak Bakhar u izjavi za RTS.

U 2. kolu Lige prvaka Zvezda će 4. listopada dočekati švicarski Young Boys, ali izraelski trener nije želio pričati o tom susretu, već o onome što ga čeka kod kuće.

''Radije bih pričao o Partizanu, a ne o Young Boysima. Izgubili smo dvije utakmice u domaćoj ligi i to je previše. O Švicarcima ćemo pričati tek nakon derbija s Partizanom. Taj dvoboj nam je sad najvažniji.''

Nakon utakmice Bakhar je bio u razgovoru s Pepom Guardiolom, a novinarima je otkrio o čemu su pričali.

"Nije tajna. Prije susreta sam mu rekao da sam čuo da ima dobar restoran u Manchesteru. Kad je utakmica završila, rekao mi je da želi piti sa mnom vino u Beogradu. Rekao sam mu da volim igrati presing protiv svih, ali da je to protiv njegove ekipe nemoguće."

Pročitajte više