Trenutak za pamćenje: Nogometaši Rijeke i Dinama podržali Moje mjesto pod suncem

Foto: Foto HNK Rijeka

U nedjelju navečer, na stadionu na Rujevici, dogodio se trenutak koji je dirnuo srca svih prisutnih. Nogometaši Rijeke i Dinama, inače na suprotnim stranama terena, zajedno su izašli na teren u majicama akcije "Pet po pet i mijenjamo njihov svijet". U tom jednostavnom, ali snažnom sloganu opisana je sama srž donatorske kampanje programa Moje mjesto pod suncem koji skrbi za djecu i roditelje lošeg socioekonomskog statusa.

"Pet po pet i mijenjamo njihov svijet" nije samo slogan, već pokretačka sila koja donosi pozitivne promjene. Ova kampanja poziva ljude da se uključe i trajnim nalogom doniraju koliko mogu- pet eura ili bilo koji drugi iznos. Svaki trajni nalog je korak bliže ostvarenju cilja: pružiti djeci u potrebi priliku za bolji život, obrazovanje i sretniju budućnost.

Nogometaši Rijeke i Dinama, junaci na terenu, postali su i junaci i izvan njega - junaci koji su pokazali da je važno biti više od sportske zvijezde, da je važno imati srce i pokazati empatiju prema onima koji trebaju našu pomoć.

Ovaj susret nije samo bio sportski događaj, već je pokazao zajedništvo u kojem vladaju ljubav i nada. Nogometaši su nas podsjetili da je ljubav prema bližnjemu i briga za druge ono što nas čini ljudima, ono što nas čini posebnima.

Nadamo se kako će ova gesta nogometaša potaknuli mnoge da se uključe u ovu važnu akciju i pruže svoj doprinos. Jer svaka mala gesta ljubavi i dobrote može imati veliki utjecaj.

Pet po pet i mijenjamo njihov svijet!

Odvojite 5 EUR mjesečno i omogućite djeci korisnicima programa Moje mjesto pod suncem sve ono što im sustav, njihovi roditelji ili skrbnici ne mogu pružiti. Vašim donacijama osigurat će im se trajna pomoć pri učenju, instrukcije i psihosocijalna podrška, kao i prilika da razvijaju hobije i stvaraju nova prijateljstva.

Priključite se u pomoći i donirajte na: http://donacije.mojemjestopodsuncem.com/ 

Možete uplatiti i trajnim nalogom na IBAN: HR1924020061500087226 ili putem QR koda:

Pročitajte više