Tucak potjerao Sukna, Obradovića i Pašvalina iz reprezentacije

Foto: PR HVS

ŠIBENSKI izbornik vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak ima problema s disciplinom svojih igrača. Zbog opetovanog kršenja pravila i izbjegavanja obveza suspendirao je Sandra Sukna, Frana Paškvalina i Paula Obradovića. Trojac se nije pojavio na jutarnjem treningu, a "bojkotirali" su i dogovorene nastupe na televiziji. Obradović se nije pojavio na HTV-u, dok je Sukno zaboravio gažu na Laudato tv-u, obiteljskoj platformi koja zastupa kršćanske vrijednosti i gdje svoju emisiju ima Dudo Šimenc. 

"Zbog ponavljanog grubog kršenja discipline, koje je kulminiralo dana 7. travnja, potpuno neopravdanim nedolaskom na jutarnji trening, na zajednički ručak i najavljena gostovanja na radiju, HTV-u te ostalim televizijama, iz sastava hrvatske reprezentacije suspendirani su Sandro Sukno, Paulo Obradović i Fran Paškvalin", potvrdili su nam jutros iz vaterpolskog saveza.

Tucak je kazao da više neće tolerirati nedisciplinu i trojcu je suspenzijom poslao jasnu poruku uoči priprema za Olimpijske igre u Riju. 

Bivša vaterpolo legenda i sadašnji TV propovjednik nije skrivao razočaranje postupkom ponajboljeg svjetskog vaterpolista Sandra Sukna, koji je odbio gostovanje u njegovoj emisiji i konsterniran time izjadao se na svome Facebook profilu.

 

 

 

Zbog ponavljanog grubog kršenja discipline, koje je kulminiralo dana 07.04. potpuno neopravdanim nedolaskom na jutarnji...

Posted by Dubravko Šimenc on Thursday, April 7, 2016

Pročitajte više