chelsea

Tuchel komentirao svađu igrača nakon debakla protiv WBA-a

Foto: EPA-EFE

CHELSEA je proteklog vikenda doživio težak poraz kod kuće od West Bromwich Albiona 5:2.

Momčad Thomasa Tuchela povela je golom Pulisica u 27. minuti, ali se raspala dvije minute kasnije, nakon drugog žutoga kartona Thiaga Silve. Gosti su već do poluvremena okrenuli, da bi u nastavku razbili Chelsea.

Trener je danas održao press-konferenciju uoči sutrašnjega gostovanja kod Porta u četvrtfinalu Lige prvaka te se osvrnuo na težak poraz od WBA-a.

"Bili smo dominantni u svim statističkim kategorijama, bili smo agresivni i ništa krivo nismo napravili. Da igramo tu utakmicu još 99 puta, dobili bismo je. Kladio bih se na to. Zanemarili smo neke detalje u obrani i zbog toga smo bili drastično kažnjeni", rekao je Tuchel.

Dan nakon utakmice s WBA-om Antonio Rudiger i Kepa Arrizabalaga su se žestoko posvađali na treningu, nakon čega je Nijemac potjeran kući.

"Prva stvar koju su napravili sljedećeg dana je bilo da to izglade. Ništa se dramatično nije dogodilo, a oni su reagirali vrlo zrelo i odgovorno", rekao je Tuchel.

Novinari su ga pitali je li istina da je slavio kad je izvukao Porto.

"Naravno da nije. Dovoljno smo jaki da prođemo Porto, ali bit će jako teško. Uostalom, izgubili smo u prvenstvu od momčadi s 19. mjesta", rekao je Nijemac.

Pročitajte više