Tuchel o incidentu zbog kojeg je Bjelica bio suspendiran: Zaboravio sam na to

Foto: EPA

UNION i Bayern u subotu od 18:30 igraju utakmicu 30. kola Bundeslige. Prva ovosezonska utakmica ovih suparnika odigrana 24. siječnja u 13. kolu njemačkog prvenstva završila je pobjedom Bavaraca (1:0), no obilježila ju je situacija iz 74. minute. Bjelica je tada odgurnuo ofenzivca Bayerna Leroya Sanea koji je odugovlačio s vraćanjem lopte u igru. Hrvatski trener dobio je izravan crveni karton, a potom je odradio i tri utakmice suspenzije.

Trener Bayerna Thomas Tuchel na konferenciji za medije uoči novog ogleda s Unionom dobio je pitanje o Bjeličinom incidentu. "Zaboravio sam na to. Sretan sam zbog kolege što nije bilo većih posljedica. Napravili su iskorak, bolja su ekipa pod Bjelicom", odgovorio je Tuchel, koji će na kraju sezone napustiti Bayern. Podsjetimo, Bayern nakon 11 godina dominacije neće osvojiti Bundesligu, već je titula pripala Bayer Leverkusenu.

Bjeličin Union nalazi se na 13. mjestu s 29 bodova, tri više od 16. Mainza, koji bi s te pozicije mogao u doigravanje za ostanak. Inače, Sane gotovo sigurno neće nastupiti u Berlinu protiv Uniona zbog problema s ozljedom.

Pročitajte više