Tuchel o "tajnom razgovoru": Pričao sam i s mamom pa se o tome nije pisalo

Foto: EPA

BAYERN je navodno zainteresiran za stopera Barcelone Ronalda Arauja (24). Sky je objavio kako su trener Thomas Tuchel i sportski direktor Stefan Freund u petak telefonski razgovarali s urugvajskim nogometašem, u kojem su mu priopćili da ga žele dovesti. Bild to naziva "tajnim razgovorom".

Tuchelu je postavljeno pitanje o tom razgovoru uoči utakmice s Eintracht Frankfurtom u 14. kolu Bundeslige, koju je Bayern uvjerljivo izgubio (5:1). "Neću to komentirati. Razgovarao sam i s mamom pa se o tome nije pisalo. Govorit ću samo o našim igračima", odgovorio je Tuchel. Španjolski novinar Gerard Romero na X-u (bivšem Twitteru) prenio je poruku Araujovih zastupnika, koji demantiraju kontakt s Bayernom.

Araujo u ugovoru ima otkupnu klauzulu od milijardu eura

Araujo je 2018. stigao u Barcelonin B sastav iz urugvajskog Boston Rivera. Prvoj ekipi katalonskog velikana priključio se 2020. godine i do danas je upisao 126 nastupa, osam pogodaka i tri asistencije.

Standardni je član prve postave trenera Xavija Hernandeza. Ugovor mu vrijedi do 2026. godine i u njemu ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura. Ima 16 nastupa i jedan pogodak za urugvajsku reprezentaciju.

Pročitajte više