Tudor nakon slavlja: Srce, spremnost i volja za patnjom donijeli su nam pobjedu

Foto: Profimedia

MARSEILLE je u derbiju 14. kola francuskog prvenstva pobijedio Lyon 1:0 ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih šest susreta. Ovo znači i da Igor Tudor može malo odahnuti nakon što se našao na udaru kritika poslije četiri poraza u posljednjih pet utakmica i ispadanja iz Europe.

Marseille je dominirao većim dijelom susreta protiv Lyona u prvoj ligaškoj pobjedi od kraja rujna. Pogodak odluke zabio je Samuel Gigot u 43. minuti zabivši glavom nakon što je Jordan Veretout ubacio iz kornera.

"Važna, posebna utakmica, posebice zbog razdoblja u kojem nismo dobili ono što smo zaslužili. Dominirali smo prvim dijelom, u drugom smo pokazali kako se igra srcem. Bilo je teško, morali smo se boriti. Pokazali smo spremnost, pokazali smo da smo spremni patiti, volju za borbom i za osvajanjem tri boda pod svaku cijenu. Vidjelo se to kod igrača koji su započeli utakmicu i onih koji su ušli s klupe", rekao je Tudor nakon pobjede.

"U svlačionici nakon utakmice se vidio pozitivan mentalitet igrača i koliko im je ova pobjeda značila. Bio sam sretan zbog toga", dodao je.

Pročitajte više