LIGA PRVAKA

Tudor: Vi novinari često volite preuveličavati, ja drugačije razmišljam

Foto: Profimedia

IGOR TUDOR sjajno je s Marseilleom krenuo u francusko prvenstvo u kojem drži drugo mjesto ljestvice s dva boda manje od prvog favorita lige, Paris Saint-Germaina. U devet odigranih utakmica njegov tim nije upisao ni jedan poraz, no u Ligi prvaka je priča u potpunosti drugačija. I tu se hrvatski stručnjak, pred utakmicu sa Sportingom (u 18:45), nada promjeni.

Marseille je Ligu prvaka otvorio porazima od Tottenhama (0:2) i Eintrachta (0:1) te se pred ogled s vodećom momčadi skupine nalazi na njenom posljednjem mjestu.

"Moramo razmišljati o našoj dobroj izvedbi, a znamo da na ovoj razini odlučuju detalji. Vjerujem u svoju momčad, napravit ćemo ono što je potrebno. Dobro igramo, sad to samo moramo pokazati u Ligi prvaka protiv Sportinga", istaknuo je Tudor u najavi utakmice pa uz poruku predstavnicima medija dodao:

"Vi novinari često volite preuveličavati pa govorite da nam je ovo zadnja šansa. Ja uvijek drugačije razmišljam, ja mislim na to kako dobro igramo. Ali istina je da nemamo ni jedan bod u Ligi prvaka u ovom trenutku i da smo zaslužili bolje od toga."

 

Pročitajte više