EUROPSKE LIGE

Turci u euforiji nakon Falcaovih testova: "Pa on je 11 godina mlađi"

Foto: EPA-EFE

GALATASARAY je odradio nevjerojatno kvalitetan prijelazni rok za manje od deset milijuna eura, barem po pitanju slavnih imena. Doveli su 14 igrača, među kojima je najveća faca kolumbijski golgeter, 33-godišnji Falcao.

Malo je reći da su ga dočekali kao spasitelja. Oko 25 tisuća navijača stvorilo je nevjerojatnu atmosferu, u rangu proslave velikih titula. Falcao je došao iz Monaca i na njemu je veliki pritisak u turskom prvaku. Očekuju se golovi i domaće titule te što bolji plasman u Europi, što bi im on trebao omogućiti, posebno s obzirom na jednu informaciju.

Naime, turski dnevni list FotoMac objavio je istraživanje o zdravstvenom stanju Kolumbijca. Ustanovljeno je da njegova metabolička dob iznosi 22 godine, odnosno da je po tom segmentu 11 godina mlađi.

Razlog tako niskih metaboličkih godina su sjajni fitness rezultati testova koje je odradio po dolasku u Tursku.

"Dokaz za to su izbalansirane proporcije napadačevog tijela i stanje unutarnjih organa", piše FotoMac pa dodaje:

"Iznos stanične tekućine je zadovoljavajući. Totalni iznos vode je na željenom nivou te je mišićno tkivo u dobrom stanju."

Turski navijači tek su sad poludjeli za Radamelom, koji bi trebao debitirati već sutra u Superligi protiv Kasimpase.

Galatasaray, turski prvak, loše je startao u prvenstvu. Nakon tri kola je deseti, no uz osvježenja u rosteru, slavni Fatih Terim tek treba zasukati rukave.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Pročitajte više