TRANSFERI

Turci žele po sniženoj cijeni dovesti Dinamova tragičara iz Lige prvaka

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

TURSKI mediji pišu da je Trabzonspor odustao od namjere da dovede Marija Gavranovića iz Dinama, ali se zato okrenuo jednom drugom igraču iz svlačionice zagrebačkog kluba.

U pitanju je Kevin Theophile-Catherine (30) koji na stolu ima dvije ponude. Ugovor s Dinamom istječe mu na ljeto, a Modri mu nude novi. Ipak, on ga još nije prihvatio, a cijelu situaciju prati Trabzonspor.

Žele ga po sniženoj cijeni

Fotomac piše da je Trabzon već poslao ponudu Dinamu i žele ga već ove zime. Dakako, po povoljnoj cijeni jer Theophile-Catherine ima još samo šest mjeseci ugovora. Isto potvrđuje i turski Akit. 

Theophile-Catherine prema Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura, a Turci ga navodno žele dovesti za duplo manju odštetu. Francuz je u Dinamo stigao kao slobodan igrač pa će Dinamo u svakom slučaju prodaje zaraditi na njemu. 

Tragičar Dinama

Podsjetimo, upravo je Theophile-Catherine bio tragičar Dinama u ovoj sezoni Lige prvaka, kada je dvije minute prije kraja utakmice napravio sulud prekršaj u svom kaznenom prostoru i Šahtaru poklonio pogodak za pobjedu. 

Theophile-Catherine tijekom tog posljednjeg napada rukom je udario i srušio golmana Pjatova koji je preselio u šesnaesterac kako bi mogao svojoj momčadi te tako skrivio penal, nakon kojeg je Šahtar izjednačio na 3:3 i razbio Dinamove snove o prolasku grupne faze. 

Pročitajte više