Txiki: Saviola želi ostati u Barci, ali još nismo odlučili hoćemo li mu ponuditi ugovor

SPORTSKI direktor Barcelone Txiki Beguiristian izjavio je kako mu se ne žuri ponuditi novi ugovor napadaču Javieru Savioli, iako je Saviola u Eto´oovom izostanku uspio zabiti popriličan broj golova.

"Jako je pozitivno što je Saviola ušao u dobru golgetersku formu. Drago mi je što zabija golove za momčad. Znam da bi on želio ostati u Barci, ali nismo još odlučili hoćemo li mu ponuditi novi ugovor. Sezona je još duga i želimo vidjeti kako će se stvari dalje razvijati", izjavio je Txiki, prenosi Eurosport.

Saviolin ugovor ističe u lipnju i navijači Barcelone ne skrivaju da bi ga voljeli što duže, i što više gledati na Nou Campu. Saviolin prelaz iz River Platea izazvao je veliku pompu te je Argentinac brzo postao miljenik navijača najjačeg katalonskog kluba, usprkos tome što ga je Rijkaard dugo zapostavljao.

No, zbog ozljede prvog napadača Samuela Etoo-a Saviola je napokon dobio priliku zaigrati i tu je priliku izvrsno iskoristio, tako da sad zabija gotovo svaku utakmicu što je izazvalo zanimanje brojnih klubova diljem Europe.

P.V.

Pročitajte više