LIGE PETICE

U divljoj utakmici koljenom onesvijestio suparnika. Dobio je crveni

Screenshot: Arena Sport

BRUTALNU utakmicu, ne po broju prekršaja (13), ali svakako po broju crvenih kartona (4), odigrali su Montpellier i Auxerre (1:2) u trećem kolu Ligue 1. Domaćin je poveo golom Mamadoua Sakha u 39. minuti, a u prvoj minuti nastavka njegov suigrač Khalil Fayad dobio je crveni karton. Pet minuta kasnije strijelac gola Auxerrea, bivši stoper PSG-a, Liverpoola i reprezentacije Francuske, teško je stradao.

U pokušaju da zahvati loptu centriranu s boka pred Montpellierov gol, Auxerreov napadač M'Baye Niang bacio se i u letu koljenom pogodio Sakha u glavu. On se srušio na pod, na kojem je ostao beživotno ležati. Niang je, zato što je onesvijestio protivnika, dobio crveni karton, a Sakho je uskoro došao svijesti i nastavio igrati. 

U dvoboju s po deset igrača daleko uspješniji bio je Auxerre koji je u 70. minuti izjednačio preko Nuna Da Coste, a pet minuta kasnije i poveo golom Mathiasa Autreta iz penala. Zatim je Auxerre dobio još jedan crveni karton, isključen je Da Costa. U nadoknadi je i Montpellier ostao sa samo devet igrača jer je crveni karton dobio Teji Savanier.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE NAPADAČ ONESVIJESTIO SUPARNIČKOG BRANIČA

Pročitajte više