MARIO MANDŽUKIĆ

U Milanu bijesni uoči gostovanja kod Zvezde. Mandžukić ima posebnu zadaću za Beograd

Foto: EPA

MILAN u četvrtak igra kod Crvene zvezde u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa Lige.

Za Rossonere je gostovanje u Beogradu stiglo u nezgodnom trenutku nakon iznenađujućeg ligaškog poraza kod Spezije u subotu (2:0). Milan mora na Marakanu po pozitivan rezultat, a paralelno uz to razmišljati o nedjelji i gradskom derbiju protiv Intera za prvo mjesto u Serie A.

Maldini i Pioli ljutiti na igrače

Talijanski mediji pišu kako će trener Stefano Pioli danas odraditi ozbiljan razgovor s igračima jer su u klubu ljutiti svi.

Direktor Paolo Maldini pukao je zbog očajnog pristupa protiv Spezije gdje je prošlosezonski drugoligaš nadigrao dotadašnjeg lidera i zaključak cijele priče je taj da će u Beogradu doći do rotacija u momčadi.

Talijani dodaju kako su Milanovi igrači u subotu djelovali nezainteresirano, misleći kako će pobjeda doći sama od sebe. Na kraju, Spezia ih je nadigrala i zasluženo svrgnula s prve pozicije.

Pioli će tako u Beogradu odmarati Zlatana Ibrahimovića za derbi pa će u vrhu napada zaigrati Mario Mandžukić kojem će to biti prvi nastup od prve minute za Rossonere, nakon što je stigao u klub sredinom siječnja.

Mandžukić mora donijeti agresivnost u Beogradu

Mandžukić bi trebao povesti napad i donijeti željenu agresivnost cijeloj momčadi, što će biti njegova osnovna zadaća. Protiv Spezije Milan je živnuo tek nakon primljenih golova i ulaska Mandžukića koji je kratko igrao u tandemu s Ibrahimovićem.

U Beogradu bi u napadu Hrvat trebao biti usamljen, no to nije ništa novo za njega.

"Utakmica u Beogradu je ispit karaktera za Milan i oni to moraju položiti. Poslije nje ćemo vidjeti je li momčad spremna pokazati da im je Spezia bila samo loša večer", piše Planeta Milan.

Milanova ideja je protiv Crvene zvezde sve riješiti već u Beogradu i to želi postići uz pomoć legendarnog hrvatskog centarfora.

Pritom, Pioli želi Mandžukiću dati prijeko potrebne minute kako bi ga što prije vratio u formu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više