RENOVA - HAJDUK od 15:30

U Skoplju pakleni uvjeti, na terenu 37 stupnjeva. Mirta javlja: Topi se i šminka

Screenshot: Facebook

HAJDUK od 15:30 u Skoplju protiv Renove igra susret 2. pretkola Europa lige.

Prva je to europska utakmica Hajduka nakon debakla protiv Gzire United prošlog ljeta. Hajduk je prema kladionicama veliki favorit i u ovoj utakmici, ali će to morati pokazati na terenu.

"Jako je vruće, ali atmosfera je odlična. Renova je odlična momčad na kontre i tu ćemo morati jako paziti. Zato nam je bitan Mujakić. Kvalitetniji smo od Renove i proći ćemo", kazao je pomoćni trener Hajduka Toni Golem.

"Znamo koliko je Hajduk jak i koliko je to veliki klub. No, dobro smo analizirali i najvažnije je da mi taktički budemo odgovorni i onda imamo šansu", rekao je trener Renove Bujar Islami.

Sportski direktor Hajduka rekao je da Jradi ne može igrati zbog bolova, ali da se Mijo Caktaš oporavio.

"Jradi je osjetio bolove u leđima i nismo željeli riskirati. Vjerujemo da je kadar dovoljno jak da ćemo ga moći zamijeniti. Veseli nas što je potpuno zdrav Mijo Caktaš koji je u derbiju igrao pod blokadom", rekao je Kepčija i dodao:.

"Zahvaljujemo se domaćinima na gostoprimstvu, Hajduk je ovdje jako velik klub i popularan je. Drago nam je bilo vidjeti naše navijače kojih ima i ovdje i žao mi je što im nismo mogli pružiti više pažnje. Osjeća se dobrodošlica".

U Skoplju je pakleno vruće. Mirta Šurjak javila se u emisiji uživo sa stadiona kazala da je na terenu oko 37 stupnjeva te da joj se šminka topi. Njeno javljanje možete pogledati u videu.

Pročitajte više