U Zagreb stigli ljudi koji će Cro Copa ekspresno pripremiti za opasnog Franka Mira!


MIRKO FILIPOVIĆ se ovih dana intenzivno priprema za meč protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Franka Mira do kojeg je ostalo samo 26 dana. Cro Cop i Mir će se potući u borbi večeri na UFC-u 119 u američkom Indianapolisu.

Index doznaje da su u ponedjeljak u Zagreb stigli stručnjaci koji će Filipoviću pomoći u pripremi. Radi se o njegovom stalnom treneru kick-boksa Nizozemcu Ivanu Hyppoliteu, kao i o majstoru brazilskog jiu jitsua i bivšem UFC-ovom borcu Deanu Listeru.

Amerikanac je prije točno dvije godine već boravio u Zagrebu kada je pripremao Filipovića za meč protiv Alistaira Overeema. Mirko je tada trebao izbjegavati Overeemovu giljotinu, a sada se mora čuvati Mirovih poluga na noge. Očito da je Cro Cop bio zadovoljan suradnjom koja se nastavila i za ove pripreme.

UFC je u nedjelju objavio i službenu videonajavu dvoboja Cro Cop - Mir. Stvar je kasnila zbog razumljivog razloga, odnosno Nogueirinog otkaza zbog ozljede. Prvotni video je povučen, a posao je trebalo napraviti iznova s Filipovićem i Mirom u glavnim ulogama.

Pročitajte više