Unirea bez trenera: Levy odlučio da nema smisla čekati uzvrat protiv Hajduka

OVOGA puta je službeno, Unireja više nema trenera! Izraelac na klupi rumunjskog kluba Ronny Levy ostavku je formalno dao još prije gostovanja u Splitu, ali je čelnicima kluba obećao da će "reda radi" odraditi još utakmice s Hajdukom. Vodstvo Unireje upravo je u tim susretima vidjelo nadu za spas, zbog sudjelovanja u Europskoj ligi u blagajnu bi "kapnulo" par milijuna eura, dovoljno da se dugovanja barem djelomično podmire.

No, Levy se predomislio pa će Unireju u uzvratnoj utakmici protiv Hajduka ipak voditi netko drugi, vjerojatno njegov zamjenik. Prema informacijama koje dolaze iz Rumunjske, Levy je odlučio da jednostavno više nema smisla ostajati u Unireji nakon što su na Poljudu primili četiri komada (a zabili jedan) i tako se praktički oprostili od Europske lige. Ne treba ga kriviti što se prestrašio onako goropadnog Hajduka...

Levy na klupi Unireje neće više sjediti niti u ponedjeljak, kad u rumunjskom prvenstvu gostuju u Brasovu. Nastavila se tako tužna saga o raspadu Unireje; rumunjski mediji i dalje javljaju kako je klub na rubu gašenja, a na izlaznim su vratima i mnogi najbolji igrači poput Galamaza, Bilasca, Apostola i Brandana. Prvu trojicu navodno je zakaparila Steaua, dok će se Argentinac vjerojatno skrasiti u Dinamu Bukurešt.

Pročitajte više