"Dovedi Modrića!": Unitedova legenda poslala poruku Mourinhu

Foto: Instagram

PAUL SCHOLES, bivši igrač Manchester Uniteda, već godinama pokušava nagovoriti čelnike kluba na Old Traffordu da dovedu Luku Modrića.

Jose Mourinho je prije četiri godine hrvatskog veznjaka doveo u Real Madrid, a upravo je portugalski trener ovog ljeta preuzeo United. Odmah je pojačao vezni red, ali ne Modrićem, već Paulom Pogbom kojeg je platio rekordnih 105 milijuna odštete.

Ipak, slavni engleski klub pod vodstvom Mourinha doživio je dva vezana poraza - u gradskom derbiju od Cityja (1:2) i u Europskoj ligi od Feyenoorda (0:1).

"Mourinho Pogbi mora pronaći pravog partnera ili partnere", poručuje legendarni veznjak.

"Volio bih da sam mogao vidjeti Michaela Carricka protiv Feyenoorda. Pogba je u Juventusu pokazao da treba uz sebe veznjaka koji kontrolira igru. Mislim da je Michael pokazao tu sposobnost. Scneiderling se, pak, puno više fokusira na defenzivu, a Pogba na to nije navikao jer je uz sebe u Juventusu imao Pirla, jednog od najboljih playmakera svijeta."

"Mourinho mora naći igrača koji odgovara Pogbi"

Zbog toga Scholes smatra da Mourinho u siječnju mora ponovno u šoping.

"Mislim da Mourinho mora na tržištu naći igrača koji odgovara Pogbi. Znam da je on sretan sa četvoricom igrača koje je doveo ovog ljeta, ali i dalje mislim da mu je potreban takav tip igrača. Luka Modrić ili Toni Kroos, mislim da su ti igrači dostupni. Paul Pogba bi bio puno bolji da igra uz takve igrače."

Inače, United je ranijih godina pokazivao interes i za Modrića (dok je igrao u Tottenhamu) i za Kroosa (dok je igrao u Bayernu). Sada su zajedno u Real Madridu i teško da će ih Florentino Perez pustiti. 

Modrić Mourinhu 2013.: Najbolji ste!

Podsjetimo i da se Modrić od Mourinha, koji je Real napustio 2013. godine, oprostio porukom na Instragramu u kojoj je Portugalca nazvao najboljim trenerom.

"Hvala vam na svemu i želim vam sve najbolje u budućnosti. Uživao sam raditi s vama. Tužan sam što odlazite. Najbolji trener."

Pročitajte više