"ISTA STARA PRIČA" U Chelseaju tvrde da su ponovno oštećeni protiv Barcelone

Screenshot (Youtube)

NITI jedan navijač Chelseaja neće zaboraviti ime Toma Henninga Ovreba, norveškog suca koji je prije devet godina izbacio londonski klub iz Lige prvaka.
 
Tada je Ovrebo propustio dosuditi nekoliko jedanaesteraca za Chelsea u uzvratnoj utakmici polufinala. Sinoć su se sastali isti rivali u osmini finala, a Barcelona je prošla dalje pobjedom 3:0 te s ukupnih 4:1.
 
U Chelseaju smatraju da su oštećeni zbog situacije s početka drugog dijela. Tada je u kaznenom prostoru Barcelone, pri vodstvu katalonske momčadi 2:0, Marcos Alonso pao nakon kontakta s Gerardom Piqueom. Branič Barcelone povukao je igrača Chelseaja za rame, ali je dojam da je Alonso jedva čekao pasti i iznuditi penal.
 
"Ista stara priča... #sudac", kratko je ovu situaciju prokomentirao bivši igrač Michael Ballack, njemački nogometaš koji je umalo fizički napao Ovreba 2009. godine. 
 
Trener Chelseaja Antonio Conte također je poručio da je njegova momčad sinoć oštećena te da bi eventualni pogodak iz jedanaesterca povećao pritisak na Messija i društvo.  
 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više