Vaha neće preuzeti BiH? "Trebali su me nazvati u ponedjeljak. Nisu i to je kraj"

Foto: Profimedia

VAHID HALILHODŽIĆ bio je favorit za preuzimanje reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon što je Meho Kodro dobio otkaz, ali čini se da nekadašnji trener Dinama neće postati novi izbornik BiH.

"Žao mi je što su se s Mehom tako poigrali, nevjerojatno je što se događa u i oko reprezentacije. Što se tiče mog eventualnog dolaska, istina je da me predsjednik zvao i da smo dogovorili da se vidimo i popričamo. Bio je dogovor da me nazove u ponedjeljak, ali nije zvao i tu se sva priča završava", rekao je Vaha za SportSport.ba.

Kodri, legenda bosanskohercegovačkog nogometa, dobio je otkaz nakon samo dvije utakmice. Njegova momčad je s 2:1 slavila protiv Lihtenštajna i s 1:0 izgubila od Islanda. "Još jednom, ne mogu da vjerujem da su se razišli s Kodrom. Pa ne radi se o bilo kome, nego o čovjeku koji je neko ime u svijetu nogometa", dodao je 70-godišnji Halilhodžić.

Halilhodžić, koji je Dinamo vodio u sezoni 2010./11., bez posla je otkako je prošle godine smijenjen kao izbornik Maroka.

BiH je porazom od Islanda gotovo ostala bez šansi za izravan plasman na Europsko prvenstvo, ali još uvijek može proći kroz dokvalifikacije koje je osvojila prvim mjestom u Ligi nacija.

Pročitajte više